Flytt & Packning

Med omsorg om de som flyttar sedan 1982

Vassunda Servicecenter har 35 års erfarenhet inom flyttbranschen, främst till företag. Nu tar företaget nästa steg som flyttförmedlare för privatpersoner.
– Jag kan garantera en trygg och säker flytt med omtanke om våra kunder utan några skador. Vi erbjuder packning, flytt och magasinering. Vi ser också till att alla möbler kommer på plats vilket är bekvämt för den som flyttar, säger Kjell Hurtig, vd för Vassunda Servicecenter.

Företaget har en stor kapacitet genom att de inte använder egna bilar utan hyr in pålitliga underentreprenörer. Företaget finns i Vassunda, längs med gamla Stockholmsvägen, med stora ljusa lokaler och stort kapacitet för magasinering. Kjell driver företaget tillsammans med sin son Ronnie sedan 2001, med samma engagemang och något litet erfarenhet så är han Vassundas framtidsman.
– Vi gör det enkelt för den som flyttar med personlig service och hjärta i allt det vi gör. Det är många nya aktörer på marknaden som inte vet hur det går till när man flyttar, det skapar bara problem berättar Kjell Hurtig.

Att packa inför en flytt är en konst i sig. Kjell påpekar hur viktigt det är att packa luftigt och inte trycka ner saker i lådorna. Det är bättre att linda in ömtåliga föremål i tidningspapper. Silkespapper som en del flyttföretag använder ger inte samma skydd förklarar han. Och så packar man böcker i botten och mjuka prylar överst, denna grundregel i all packning är det tyvärr många som missar förklarar Kjell. En sak som är viktig är även att man viker flyttkartongerna på rätt sätt.

Flytt inom en vecka 

– En av våra stora fördelar, förutom vår kunskap och långa erfarenhet är att vi är lättillgängliga. Från beställning kan vi ta ett flyttuppdrag inom en vecka. Man ska komma ihåg att en flytt inte går snabbare ju fler flyttgubbar som är med. Nej, då går de på varandra istället. Två flyttgubbar är därför idealet för en effektiv flytt,  berättar Kjell.

Kom ihåg RUT-avdraget

– Något som underlättar för vår verksamhet är att du som privatperson kan söka RUT-avdrag för flyttjänster. Det innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden vid en flytt, det gäller även för packning självklart. Har ni frågor om det kontakta oss gärna avslutar Kjell. Läs mer om RUT-avdrag för flyttjänster hos Skatteverket här.

Beställ flytthjälp nedan så svarar vi med en offert, så får du snart hjälp från oss. Självklart kan du också ringa om du har frågor. När du flyttar med oss så bjuder vi alltid på rådgivning kring packning om du inte vill att vi gör det åt dig. Sköter ni flytten själva så kan ni bara beställa packning också förklarar Kjell.