Tips inför flytten

Vad är det viktigaste att tänka på inför en flytt?

– Vi kan börja med packning där det enkelt går att förbättra för dig som flyttar och oss som hjälper till. Tänk på att vika flyttkartongerna rätt (se film om hur du viker rätt här) innan du packar något i dem, kan synas fånigt att nämna det men vi har sett så många gånger att de har vikts felaktigt.

Hur ska man då tänka när man packar? 

– Packa luftigt, tryck aldrig ned saker i en låda. Det är alltid bättre att linda in föremål i tidningspapper. Så använd tidningspapper och inte silkespapper för det gör att dina saker skyddas bättre. Sedan är grundregeln att du alltid packar det tunga i botten och mjuka prylar överst. Då utnyttjar du lådorna bäst och minskar risken för skador både på dina saker och din egen rygg.

– Att packa inför en flytt är en liten konst i sig. Har ni frågor är det bara att ni hör av er till oss. För alla som flyttar så ingår det gratis rådgivning med packning. Sedan kan vi självklart hjälpa er med flyttpackning också (för några enkla tips se film här). Samma sak är det med flyttstädning, där är det många som gör enkla missar, prata med oss så ger vi gärna tips. Då det varit stor efterfrågan erbjuder vi numera även utomhusröjning och byggtjänster som enklare renoveringsarbete. Varmt välkommen att kontakta oss, vi brinner verkligen för att hjälpa till, berättar Kjell.

Boka flytt i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag. Kom ihåg att du kan välja att bara beställa flyttstäd eller packning också, om du vill sköta flytten själv.